Zlatne poluge Combibar predstavljaju idealan izbor za sve ulagače kojima je praktičnost na prvom mestu. Vrhunske zlatne poluge za one koji vole praktičnost, lepotu i povoljnu cenu! Zlatne poluge Combibar Švajcarske kovnice Valcambi u kratkom su vremenu postale tražene širom sveta.

5x1 g - zvezda -35 000 din (cena sa pdv-om)

10x1 g - 73 000 din. (cena sa pdv-om)

20x1 g

50x1 g

100x1 g

Finoca: 999.9

Proizvodjac : Valcambi .

Zemlja porekla : Svajcarska.

Zemlja uvoza : Evropska unija .

Namena : Investicioni proizvod.

Uvoznik : Zlatara Gold.

DETALJNIJE

Investicione zlatne poluge Combibar Zlatne poluge Combibar predstavljaju idealan izbor za sve ulagače kojima je praktičnost na prvom mestu. Vrhunske zlatne poluge za one koji vole praktičnost, lepotu i povoljnu cenu! Zlatne poluge Combibar Švajcarske kovnice Valcambi u kratkom su vremenu postale tražene širom sveta. Combibar poluge sastoje se od malih poluga mase jednog grama spojenih u jednu veliku polugu. Svaku polugicu od 1 grama moguće je odvojiti od ostatka proizvoda, čime se omogućuje plaćanje u zlatu putem malih apoena. Posebno je atraktivna zlatna poluga veličine 5 grama, budući da je kovana u obliku zvezde, te predstavlja izvrstan poklon u mnogim prilikama. Poluge su pakovane u pakovanje veličine kreditne kartice, što predstavlja dodatnu pogodnost za nošenje u novčaniku ili u džepu. Sve zlatne poluge iz naše ponude, pa tako i zlatne poluge Combibar, možete kupitu u Zlatarama GOLD na četiri lokacije u Beogradu.

Zlatne poluge od 50 grama veličine su otprilike kao paketić žvaka time da im je debljina svega par milimetara. Službeni oblik varira od proizvođača do proizvođača, tako da i mere mogu ponešto varirati, tako što su, naprimer širina i dužina nešto manje, ali je debljina nešto veća. No, bez obzira na proizvođačke varijacije u izgledu i dizajnu, masa čistoga zlata što ga sadrži investiciona zlatna poluga uvek je zaista ista, te iznosi tačno 50 grama. Mere zlatne poluge od 50 grama: dužina 50,10 milimetara, 28,60 milimetara i debljina 2,20 milimetara.

U ponudi imamo zlatne poluge od 50g ugledne Nemacke kompanije Heraeus.

Heraeus je jedna od vodecih Evropskih kompanija za proizvodnju proizvoda od investicionog zlata. Pod brendom Heraeus, posluju Svajcarska

robna marka Argor Heraeus , Austrijska kovnica Munze Osterich

i Nemacka robna marka Heraeus. Sve kovnice koje posluju

pod ovim brendom , poseduju " GOOD DELIVERY " sertifikat.

Isti, garantuje besprekoran kvalitet ( cistocu i tezinu ) investicionih proizvoda.

Isti , izdaje udruzenje ucesnika Londonskog trzista

plemenitih metala (London Bullion Market Assocoation, LBMA).

Investicione zlatne poluge Combibar

Tezina poluge :

5x1 g - zvezda

10x1 g

20x1 g

50x1 g

100x1 g

Finoca: 999.9

Investicione zlatne poluge Combibar

Tezina poluge :

5x1 g - zvezda

10x1 g

20x1 g

50x1 g

100x1 g

Finoca: 999.9

Brendovi